Mijn werk. Mijn Passie.

Vanwege aanhoudende drukte heb ik momenteel een klantenstop!                    Neem contact op als je op de wachtlijst wilt.

Over mij

Graag wil ik mezelf in het kort aan je voorstellen, mijn naam is Judith Lastdrager-Keulen. Ik ben allround nagelstylist en heb in 2015 mijn opleiding gevolgd bij Magnetic Nail Academy in Soesterberg. Ieder jaar volg ik online en offline trainingen en workshops, bezoek ik een aantal keren per jaar vakbeurzen en groothandels. Zo zorg ik dat ik up-to-date blijf over alle ins en outs binnen het vak.
Sinds januari 2016 sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ben ik officieel voor mezelf begonnen.

Inmiddels hebben wij een studio aan huis gecreëerd en werk ik hier sinds september 2018 fulltime.

In 2023 heb ik de nail-educators opleiding gevolgd van de Makarova Academy uit Oekraïne, deze heb ik succesvol afgerond.
En in 2024 ben ik met mijn eigen franchise formule begonnen.

Inspiratie

Ik ben met de opleiding begonnen omdat ik vroeger nagelbijter was en hierdoor zelf al heel lang kunstnagels draag. Steeds als ik bij mijn nagelstyliste zat wilde ik er alles over weten, dit heeft mij er toe gedreven om er meer mee te gaan doen. Ik heb uiteindelijk een naildesign training van 2 dagen gevolgd om te kijken of ik het echt zo leuk vond. Hierdoor is mijn interesse en affiniteit voor het vak ontstaan. Ik vond het zo leuk dat ik een week later al ingeschreven stond voor de all-round opleiding tot nagelstyliste.

Na het behalen van mijn certificaat heb ik ook nog een half jaar ervaring opgedaan in een nagelsalon voor 4 dagen in de week.

 

 

Lieve groetjes,

 

Judith

 

Locatie: Saendelft
Adres: Kwelderland 7
Telefoon: 06-83204524