Behandelingen.

Nagel behandelingen.


Hoe begint het:

Bij Studio Quality kun je kiezen uit diverse behandelingen. Voorafgaand aan alle behandelingen wordt een uitgebreide combi-manicure of e-manicure uitgevoerd, voor een strak eindresultaat.


Natural Nail Treatment:
Letterlijk vertaald is dit de natuurlijke nagel behandeling.
Voor een ultieme hechting van elke behandeling werk ik met een sterke en toch ook flexibele rubberbase-coat of een BIAB gel (builder-gel in a Bottle). Zo heb je wéken lang plezier van jouw nagels en wel 3 weken garantie!

Wanneer je voor het eerst in mijn nagelstudio komt voor een set nagels, begin ik met een intake. Dit doe ik om elkaar beter te leren kennen en je nagels te bekijken om te zien wat het beste bij je past. Hierdoor duurt de eerste afspraak altijd langer dan een nabehandeling. Ook kun je vrijblijvend en geheel gratis een afspraak maken voor meer informatie en eventueel een proefnagel. Als nagelstylist en specialist maak ik de keus voor welk product er wordt gekozen. Dit is onder andere afhankelijk van de wensen en het type nagel je hebt, dit is dus per persoon verschillend.

Gel:
Gel is een vloeibare, harsachtige substantie. Hiermee kan een nagel worden gezet op zowel de natuurlijke nagel als wel op een verlenging. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een tip of sjablonen. Doorgaans werk ik zelf met sjablonen of dual forms. Gel droogt niet aan de lucht zoals bij acryl hiervoor is UV/LED licht nodig. Bij iedere laag moeten de nagels/handen dus in de lamp. Het is mogelijk dat hierbij een hitte reactie ontstaat, zo genoemde heat spikes. De hoeveelheid warmte die voelbaar wordt is afhankelijk van het type gel en de gevoeligheid van de klant. Gel is flexibeler dan acryl en ook iets zachter. Hierdoor buigt het wat meer met de natuurlijke nagel mee. Bij het zetten van gel komt er doorgaans nagenoeg geen geur vrij.

Acrygel:
Dit is een gel met eigenschappen van gel en acryl. Het is een gel maar deze loopt niet zoals een “gewone” gel. Het droogt niet aan de lucht maar moet in de lamp. Het is een stevige/sterke maar licht en flexibele gel. Ook is het geurvrij.

Gelpolish:
Ben je helemaal klaar met nagellak die snel afbladdert en wil je geen kunstnagels? Ik bied met Gelpolish dé oplossing! Hiermee garandeer ik prachtig gelakte nagels met de kwaliteit van gel. Bij een gelpolish behandeling starten we met een korte manicure, hierna wordt de nagel ontvet. Dan wordt de natuurlijke nagel eerst verstevigd met een flexibele laag, dit om een mooie egale maar ook stevige ondergrond te hebben. Hiervoor zijn een aantal opties, zoals rubberbase of biab. De keuze wordt gemaakt op basis van wat het beste bij de natuurlijk nagel en behoefte van de klant past. Daarna wordt een kleur naar keuze aangebracht, met of zonder nailart, glitters oid. Als laatste volgt een mooie glanslaag en de nagelriem verzorging. Gelpolish blijft gemiddeld tussen de 3 en 5 weken goed. Daarna is het tijd voor een vervolgbehandeling of het verwijderen van de lak indien je het eenmalig wilt of wilt stoppen met het dragen van gellak. Gelpolish is net zo makkelijk aan te brengen als nagellak en blijft wekenlang zitten op zowel de natuur­lijke- als op de kunstnagel. Na de behandeling zijn de nagels direct droog en krasbestendig!

Wie wil er nou geen mooi verzorgde teennagels! 
Gelpolish is eenvoudig aan te brengen en daardoor ook ideaal voor op de teennagels. Teennagels groeien minder snel dan vingernagels waardoor de Gelpolish 6 tot 9 weken mooi blijft zitten met een prachtige glans. Na de behandeling zijn de nagels direct droog en krasbestendig!

Verwijderen van kunstnagels:
Wil je stoppen met het dragen van kunstnagels dan kun je ze verwijderen. Het is niet verstandig zelf je kunstnagels te verwijderen. Laat dit doen door een nagelstyliste zij heeft hier verstand van. Daarnaast heeft ze ook de juiste kennis in huis om dit zorgvuldig te doen zonder dat er schade aan de natuurlijke nagel wordt aangericht.

Seal & Protect:
Dit is een multifunctioneel product: het beschermt de natuurlijke nagel, hersteld zichtbaar beschadigde nagels, creëert extreem sterke hechting met ieder kunstproduct en kan worden gebruikt om lifting weer vast te hechten. Hét ideale product om te gebruiken als losstaande behandeling om de natuurlijke nagel te verstevigen.

Gel Rescue:

Beschrijving
Gel rescue is een kalmerende behandeling die is samengesteld uit ingrediënten van biologische oorsprong, waaronder bamboe-extract. van bamboe is bekend dat het de nagelgezondheid ondersteunt, ribbels vermindert en de glans verbetert van natuurlijke nagels 

• biedt een flexibel, beschermend schild voor de natuurlijke nagel
• robuuste laag die de nagels extra versterken
• naar behoefte aanbrengen na het verwijderen van een kunstproduct
• geen formaldehyde, formaldehydehars (tfr), tolueen, kamfer of dbp

Gebruiksaanwijzing
reinig en droog de natuurlijke nagels en duw voorzichtig de nagelriemen terug. breng een laagje gel rescue aan en laat deze 2 minuten drogen. breng indien gewenst een tweede laag aan en laat deze 2-3 minuten drogen. elke 1-3 dagen opnieuw aanbrengen. product na 1 week verwijderen en bovenstaande herhalen.

Verwijderen

gebruik nagellakremover om gel rescue te verwijderen.


Manicure.

In mijn nagelstudio bied ik de volgende manicure behandelingen aan:

QT Basic:  (Duur 30 min)
Bestaat uit een volledige verzorging van de eigen nagel: dit houd in vorm vijlen, nagelriem verzorging en behandelen eponychium (nagelriem), de eigen nagel wordt tot hoogglans gepolijst of er wordt seal en protect aangebracht* en tot slot wordt er een nagelriem olie aangebracht.

QT Deluxe:
  (Duur 45 min)
Bestaat uit een volledige verzorging van de eigen nagel: dit houd in vorm vijlen, nagelriem verzorging en behandelen eponychium (nagelriem), daarna volgt een kort e scrub, daarna heeft u de keuze uit hoogglans polijsten of seal & protect* en krijgt u een hand/onderarm massage (10 min) en tot slot wordt er een nagelriem olie aangebracht.

QT Super Deluxe:
  (Duur 60 min)
Bestaat uit een volledige verzorging van de eigen nagel: dit houd in vorm vijlen, nagelriem verzorging en en behandelen eponychium (nagelriem), daarna volgt een korte scrub, daarna heeft u de keuze uit hoogglans polijsten of seal & protect* en krijgt u een hand/onderarm massage (20 min), paraffine pakking en tot slot wordt er een nagelriem olie aangebracht.

*Nagels lakken is ook mogelijk tegen een meerprijs (zie prijslijst)


Over Virgin Nails.

 

Nieuw! bij Studio Quality Time is het merk Virgin Nails van eigenaresse Seline.

Van een salon op zolder naar een bedrijfspand. Inmiddels is Virgin Nails uitgegroeid tot een groot merk wat zich richt op nagelstylisten in elk segment.
De nagelproducten zijn allemaal EU goedgekeurd en dierproefvrij!
Virgin Nails ontwikkelt continu nieuwe producten en collecties. Ze luisteren naar de wensen van de klanten.
Naast het merk Virgin Nails is Celine de importeur in Nederland voor Shemax! Shemax levert hoogwaardige afzuigsystemen en armsteunen voor in de beautysalon.

Ik ben zeer tevreden over de producten en de kwaliteit ervan. Sinds oktober 2023 werk ik met het merk en ik kan zeggen dat ik enorm enthousiast ben. De colletie gaat de komende periode zeker uitbreiden.

Over TS-Nails.

Tanya Savchenko heeft haar eigen lijn met kunstnagel producten op de markt gebracht waardoor ze een uitstekende kwaliteit kan waarborgen. De gel en acrygel zijn favoriet onder de klanten van Tanya en de gelpolishes zijn zeer goed gepigmenteerd hierdoor zijn ze veelal in een laag dekkend. Daarnaast worden er diverse nagelopleidingen gegeven. Cursisten geven gemiddeld een 9 voor de opleidingen. Ik sluit mezelf hier graag bij aan. Ik heb onlangs (april 2020) een online training van Tanya gevolgd, de “Keep Yourself Alive” deel 1 en 2 training. Bestaande uit 6 lessen per deel. Hierbij zijn onder andere de volgende punten aan bod geweest:

-Sjablonen op maat maken en plaatsen

-Perfect lakken met gelpolish

-Reverse teckniek (ook wel french manicure)

-Ombre nagels

-Ballerina shape

-Glitterboom

en nog veel meer.

Ik werk hoofdzakelijk met de producten van TS-Nails, het merk bied veel diversiteit en een hoge kwaliteit. Maandelijks volg ik via het online platvorm, TS-Club, lessen om up-to-date te blijven en mijn kwaliteit te waarborgen.

Over Magnetic.


Magnetic is het cosmeticamerk van de Nederlandse nagelstylist Mey Liang. Zij bouwde haar nagelsalon uit tot een toonaangevende groothandel in nagelproducten. Haar opleidingsinstituut The Magnetic Nail Academy leidde duizenden professionele nagelstylisten op. Vanuit het hoofdkantoor in Soesterberg exporteren Mey en haar man de Magnetic-producten over de hele wereld.


Opleiding nagelstyliste

De Magnetic Nail Academy geeft praktijk- en theorielessen nagelstyling op het hoogste niveau. Een unieke en complete opleiding tot nagelstyliste die naar eigen wens en vraag is in te delen. De docenten hebben brede praktijkervaring en geven veel aandacht. De opleiding Allround Nagelstyling is een beroepsopleiding. Na de cursus ben je klaar voor de veeleisende markt. Klanten zullen trots zijn op hun gelnagels en acrylnagels. De cursisten maken namelijk mooie, modieuze én stevige kunstnagels. Zónder schade aan de natuurlijke nagel. Met het certificaat kun je een nagelstudio beginnen. Dit certificaat heeft judith behaald in 2016 (zie kopje certificaten).